Oasis of the Seas®

Oasis of the Seas® är det första fartyget i Oasis-klassen. Oasis of the Seas® är ett av världens största kryssningsfartyg och kom i november 2009. Fartyget bjuder på sju olika delar, med totalt sju temaområden som har faciliteter och aktiviteter du aldrig tidigare har sett på de sju haven. Några av våra nyheter ombord är Central Park®, Boardwalk®, AquaTheater och världens första karusell till havs.

3 Nätter

Karibien

Pris från 3 215:-

7 Nätter

Karibien

Pris från 5 250:-

7 Nätter

Karibien

Pris från 5 342:-
 • deck03

 • deck04

 • deck05

 • deck06

 • deck07

 • deck08

 • deck09

 • deck10

 • deck11

 • deck12

 • deck14

 • deck15

 • deck16

 • deck17

 • deck18

Royal Loft Suite

Detta är en av våra nyheter ombord på Oasis of the Seas. Den fantastiska Royal Loft Sviten har 2 våningar med panoramautsikt från hela hytten. På andra våningen finns det ett stort sovrum samt ett badrum. Badrummet har dusch, badkar, två handfat och et bidet. Det går en trappa ned till första våningen där det finns ett sovrum med två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng. Det finns också en bäddsoffa på den nedre våningen med plats för 2 personer. Badrum med dusch finns också här.

Suiten har balkong med bubbelbad, stort matbord, eget uppehållsrum med soffabädd och bar, och det finns garderob i båda våninger.

Sviten är utrustad med sminkbord med hårtork, TV, radio, telefon, kylskåp och safe.

Den här sviten kan endast beställas via telefon då den kräver ett minimum antal personer för bokning. Det är plats till max 6 personer i den här sviten.

Svitens storlek: 152 m2, balkong 85 m2.
Kategorikod: RL

Royal Suite

Royal Sviten ombord på Oasis of the Seas är mycket rymlig och har eget sovrum med queen-size säng och egen matsal. Badrummet har dusch, badkar, 2 badfat och et bidet. Suiten har också eget uppehållsrum med bäddsoffa, extra badrum med dusch, multimedia center och bar og piano.

Suitens stora balkong har bubbelbad och stort matbord.

Sviten är utrustad med sminkbord med hårtork, garderob, TV, radio, telefon, kylskåp och safe.

Svitens storlek: 127 m2, balkong 33 m2.
Kategorikod: RS

Presidential suite

Detta är den största sviten ombord på Oasis klassen. Sviten är väldigt rymlig och det är plats till 14 personer.

Sviten har 2 sovrum där ni väljer själva om ni vill ha 2 enkelsängar eller en dubbelsäng, 2 badrum med badkar. Det finns 2 sovrum som har nedfällbara sängar, ett av sovrummen har eget badrum med dusch, plus 1 gästbadrum med dusch. Sviten har eget matsalsbord med bar, och et uppehållsrum med bäddsoffa.

Svitens balkong har bubbelbad, stort matbord och bar.
Sviten är utrustad med hårtork, tv, telefon, radio, minikylskåp och safe.

Den här sviten kan endast beställas via telefon då minimum antal personer för
bokning är 8. Det är plats till max 14 personer i den här sviten.

Svitens storlek: 114 m2, balkong 47 m2.
Kategorikod: PS

Sky Loft Suite

Den nya svitkategorin går över två däck och har en fantastisk panorama utsikt.
Sviten har ett sovrum och bad på den övre våningen. Sovrum med två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng samt bad finns på första våningen. Uppehållsrum med matbord, bar och bäddsoffa finns även på första våningen. Garderober finns på bägge våningarna.
Den privata balkongen har också en matplats.

I sviten finns även hårtork, TV, radio, telefon, minikylskåp och safe.

Sviten storlek: 72 m2, balkong 41 m2.
Kategorikod: SL

AquaTheatre Suite

Dessa rymliga och nya sviter ligger placerade helt bak på fartygen med utsikt över den nya Aqua Teatern och havet. I sviten finns det 2 sovrum med enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng och nedfallbara sängar och sminkbord finns på båda sovrummen.

Sviten har ett uppehållsrum med bäddsoffa, matplats, underhållningscenter, 2 bad- det ena med badkar. Balkongen är stor med bord och stolar.

Sviten är utrustad med hårtork, TV, radio, telefon, minikylskåp och safe.

Den här sviten kan endast beställas via telefon då minimum antal personer för bokning är 5. Det är plats till max 8 personer i den här sviten.

Svitens storlek: A1 är 82 m2, med 77 m2 balkong. A2 är 74 m2, med 70 m2 balkong. A3 är 67 m2, med 61 m2 balkong.
Kategorikod: A1, A2 och A3.

Crown Loft Suite

Den nya svitkategorin går över två däck och har en fantastisk panorama utsikt. Huvudsovrum och badrum ligger i den övre våningen, sovrummet har två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng.
På första våningen finns det bäddsoffa, matplats med bar, uppehållsrum och badrum med dusch.

Sviten har privat balkong med solstolar.
Denna svit typen har möjlighet att ta upp till 4 personer

Sviten är utrustad med hårtork, TV, radio, telefon, minikylskåp och safe.

Svitens storlek: 54 m2, balkong 11 m2.
Kategorikod: CL

Owners suite

Denna sviten finns på alla fartygen i Royal Caribbeans flotta. I sviten finns det två sängar som kan göras om till en dubbelsäng, privat badrum, garderober, uppehållsrum med bord och soffa.
Den privata balkongen har bord och stolar.

Sviten är utrustad med hårtork, TV, radio, telefon, minikylskåp och safe.

Svitens storlek: 55 m2, balkong 24 m2.
Kategorikod: OS

Royal Familje svit

Detta är en av de flotta familjesviterna som finns ombord på Oasis klass fartygen.
Sviten har två sovrum, med enkelsängar som kan göras om till en dubbelsängar. Et av sovrummen har två nedfellbara sängar. Sviten har två badrum, en med dusch och en med badkar. Det finns et uppehållsrum med bäddsoffa, samt en stor balkong med bord och stolar.

Sviten är utrustad med minibar, 2 TV, hårtork, telefon, radio och safe.

Den här sviten kan endast beställas via telefon då den kräver ett minimum antal personer för bokning. Det är plats till max 8 personer i den här sviten.

Svitens storlek: 58 m2, balkong 24 m2.
Kategorikod: FS

Grand suite

Detta är en stor svit med privat balkong och två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng. Sviten är utrustad med uppehållsrum, minibar, safe, TV, telefon, bad med badkar, garderob og hårtork.

Denna svit typen har möjlighet att ta upp till 4 personer.

Svitens storlek: 37 m2 og 10 m2 balkong.
Kategorikod: GS

Junior suite

Detta är vår minsta svit i Oasis klasse fartygen. Du väljer själv om du vill ha två enkelsängar eller en dubbelsäng. Sviten är utrustad med flatscreen TV, telefon, bad med badkar, safe, minibar, hårtork och garderob.

En del av kategorierna i denna svit typen har möjlighet att ta upp till 4 personer

Svitens storlek: 28 m2, med 8 m2 balkong
Kategorikod: JS

Familje hytt med balkong

Detta är en utsides familjehytt med balkong som kan ta upp till 6 personer. Hytten har två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng, 2 nedfellbara sängar och bäddsoffa. Hytten har en privat balkong, privat badrum, hårtok, TV, radio, telefon, minikylskåp och safe.

Den här hytten kan endast beställas via telefon då den kräver ett minimum antal personer för bokning. Det är plats till max 6 personer i den här hytten.

Hyttens storlek: 27 m2, balkong 8 m2.
Kategorikod: FB

Balkonghytt

Detta är en hytt med privat balkong och plats till två personer. Du väljer själv om du vill ha två enkelsängar eller en dubbelsäng. Hytten är utrustad med en liten soffgrupp, tv, telefon, badrum med dusch eller badkar, safe, minibar, sminkbord med hårtork, garderob och uttag till pc och elektriskt uttag för 110/220 volt.

En del av kategorierna i denna hytt typen har möjlighet att ta upp till 4 personer
kategorikoder D2-D8 och 17 m2 med 7 m2 balkong för kategorikode D1.
Storleken kan variera från fartyg til fartyg.

Balkonghytt med Boardwalk utsikt

Detta är en av våra nya hyttkategorier i Oasis klassen. De hytterna har utsikt över Boardwalk som är ett familjeområde ombord. Boardwalk har den första handgjorda karusellen som finns till havs.
Denna hytten har två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng, privat balkong, badrum, hårtork, TV, radio, minikylskåp och safe.

Hyttens storlek: 18 m2, balkong 5 m2.
Kategorikod: B1 og B2.

Central Park hytter

Detta är en av de nya hytt kategorierna ombord i Oasis klassen. Hytten har balkong med utsikt över den nya och revolutionerande Central Park som ligger mitt på fartyget.

Hytten har två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng, privat bad, hårtork, TV, radio, telefon, minikylskåp och safe.

Hyttens storlek: 18 m2, balkong 5 m2.
Kategorikod: C1 og C2.

Utsides hytt

Detta är en standard utsides hytt med fönster. I hytten finns det två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng, privat badrum, område med sminkbord og hårtork, TV, radio, minikylskåp, telefon och safe.

Hyttens storlek: 18 m2.
Kategorikod: I, H og F.

Promenade hytt

Denna insides hytten har utsikt mot Royal Promenade som ligger mitt på fartyget. Det finns två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng. Hytten är utrustad med område med sminkbord och hårtork, TV, telefon, badrum med dusch, minibar, garderob och safe.

Hyttens storlek: 19 m2.
Kategorikod: PR

Insides familjehytt

Denna insides familjehytten finns endast på våra fartyg i Freedom- och Oasisklassen. Hytten har två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng, två nedfellbara sängar och en bäddsoffa.
Hytten har privat badrum, område med sminkbord och hårtork, TV, telefon, safe og minikylskåp.

Den här hytten kan endast beställas via telefon då den kräver ett minimum antal personer för bokning. Det är plats till max 6 personer i den här hytten.

Hyttens storlek: 26 m2.
Kategorikod: FI

Insides hytt

Detta är en standard hytt for två personer. Hytten har två enkelsängar som kan göras om till en dubbelsäng, område med sminkbord och hårtork, TV, telefon, badrum med dusch, safe, minikylskåp, garderob och safe.

Hyttens storlek: ca.17 m2.
Kategorikod: L, M, N, Q

Fakta om Oasis of the Seas® 

 • 360 meter lång
 • 220 000 bruttoton
 • 5 400 gäster
 • 37 hyttkategorier
 • 2 700 hytter
 • 16 däck

Höjdpunkter

Boardwalk®

Boardwalk-området är bland annat inspirerat av bryggorna längs den engelska kusten och nöjesparker som Coney Island. Detta området innehåller sex sviter och 229 hytter och erbjuder en massa roligt för hela familjen med en rad olika matställen, butiker, aktiviteter och för första gången till havs, en orginal, handgjord karusell.

Central Park®

I centrum av fartyget hittar man Central Park®. Här har vi skapat en äkta utomhusmiljö med öppna ytor, lummiga tropiska grönområden, lugna promenadstråk, uteserveringar, butiker, konstgallerier, konserter och gatuföreställningar.

AquaTheatre

På AquaTheater, som ligger intill Boardwalk®, kan gästerna under dagen ta dykarkurs eller bara ligga och slappna av på en av de många solstolarna runt poolen. På kvällen är det spektakulära vattenshower med ljus och musik, samt allt från akrobatik, teater, konstsim, vattenbalett och uppvisning med professionella simhoppare.

Nya hyttkategorier

I Oasis-klassen finns det hela 37 hyttkategorier att välja mellan. För första gången introduserar vi moderna två plans etagesviter med fönster från golv till tak, med en oslagbar havsutsikt och privata balkonger.

Faciliteter

Bad, spa och avslappning

 • Vitality℠ Spa med thermal suite och ett stort utbud av behandlingar
 • Förstklassigt fitnesscenter med bland annat gruppass som yoga och tai chi
 • 4 pooler, inklusive Solarium och en hälsovdelning endast för vuxna
 • 10 bubbelpooler, var av två av de hänger svävande med havsutsikt
 • Central Park, en utomhuspark med gallerier, restauranger och en egen Coach®-butik
 • Concierge Club och Diamond Lounge

Aktiviteter och upplevelser

 • Två FlowRider®, surfsimulator
 • Två klätterväggar, över 13 meter höga
 • Zip Line, nio däck hög och 25 meter lång
 • Skridskobana
 • Basketbollplan
 • Minigolfbana
 • Löparbana
 • Karusell

Restauranger

 • Huvudrestaurangen med flerrätters frukost, lunch och middag, inkluderat i kryssningspriset
 • Ytterligare 14 alternativ inkluderat i kryssningspriset, så som Windjammer Café, Bistro och roomservice (en avgift läggs på vid beställning av roomservice på natten)
 • Specialitetsrestauranger, där du mot en extra avgift kan välja allt på menyn. Välj bland annat bland 150 Central Park, Chops Grille (biffrestaurang), Izumi Asian Cuisine (sushi och asiatiskt) och Giovanni’s Table (italiensk restaurang)
 • Starbucks Coffee®, mot en extra avgift
 • Avslappnad middag och snacks på Johnny Rockets®, Cupcake Cupboard, Seafood Shack och mycket mer, mot en extra avgift

Barn och familjer

 • Dreamworks® Experience, där du kan träffa dina favoritfigurer från Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda och fler
 • Adventure Ocean® barnprogram, inkluderat i kryssningspriset
 • Royal Babies® och Royal Tots® nursery, dagis för de minsta med specialanpassade Fisher Price aktiviteter
 • H20 Zone℠, vattenpark för barnen
 • Ungdomsområde, med sällskapsrum och diskotek
 • 3D biosalong
 • Familjevänliga aktiviteter så som spel, tävlingar och föreläsningar
 • Egna barnmenyer på utvalda restauranger
 • Barnvakt på kvällstid

Underhållning och shopping

 • Broadwaymusikalen Hairspray, i huvudteatern
 • Aquatheater show, isshow och annan live underhållning
 • 1672kvm Casino Royale® med 464 spelmaskiner och 27 spelbord
 • Barer, klubbar och lounger, samt live jazzklubb, karaokebar och comedy club
 • Parader och fester på Royal Promenade
 • Taxfree-butiker på Royal Promenade och i Central Park med parfymer, smycken, kläder och mycket mer

Se översikt över alla fartyg

Var seglar vi?

Öppna kartan