arrow_drop_up

A perfect day på CocoCay!

Låt oss presentera CocoCay – vår nya, fantastiska upplevelseö i Bahamas! Redan i maj 2019 kan du uppleva ”A Perfect Day på CocoCay” tillsammans med familjen. Här får du en perfekt blandning av ”thrill” och ”chill”: fantastiska miljöer, aktiviteter och upplevelser för stora och små – på en och samma plats.


På CocoCay står upplevelserna på rad! Vad sägs om en tur i Nordamerikas högsta vattenrutschbana? Eller en luftfärd med varmluftsballong 138 meter över marken? Känner du dig modig kanske du vågar prova den 488 meter långa ziplinen! Vill du hellre njuta av en avkopplande dag i solen kan du hyra din egen ”overwater cabana” med Karibiens kristallklara vatten rakt under dig. Hela ön är full av härliga swimmingpooler, volleybollplaner, beach-klubbar och fantastiska strandområden.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)