arrow_drop_up

Kryssning - något för alla

Ska du semestra med barnen, din äkta hälft eller kompisgänget och vill att allas önskemål och behov ska tillfredsställas?

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_Klatrevegg_1600x900.jpg

Oavsett vad du och ditt resesällskap är ute efter finns det något för alla på våra fartyg och på de spännande resmål de tar er till. Upplev något nytt varje dag. Och natt. Både till lands och till sjöss. Vi skulle gissa att ert största problem blir var ni ska börja.

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_FlowRider_1600x900-3.jpg

Fart och spänning
Om du gillar höjder och fart eller vill testa din balans kan vi garantera att du kommer att kunna bocka av en mängd aktiviteter på din bucketlist om du åker på kryssning med oss.  Lär dig att surfa i vår vågsimulator eller upplev fartyget ur fågelperspektiv via en Zipline där du svävar nio däck ovanför ett öppet atrium. Vill du utmana kroppen och höja adrenalinnivån har vi många häftiga aktiviteter att erbjuda. 

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_Oasis_Vitality_Spa_1600x900.jpg

Vilopuls är också ett bra alternativ
Man måste inte gilla fart och spänning för att trivas på våra kryssningar. En bra bok på däck, stora spa- och skönhetsavdelningar med behandlingar, demonstrationer och föredrag är några alternativ om du vill koppla av under kryssningen. Om du vill testa en sundare livsstil är semestern ett bra tillfälle att komma igång med nya vanor.

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_harmony_grease_1600x900-1.jpg

Broadwaymusikaler
När kvällen kommer men du ändå inte fått nog kan du se hyllade Broadwaymusikaler, lyssna på livemusik eller spela på kasinot ända inpå småtimmarna. Om du så föredrar sol och bad, nya upptäckter eller fart och spänning har du goda möjligheter att spontant välja vad du ska göra. Hela tiden. 

Skridskobana, klättervägg, minigolf, basketplan eller en dykkurs ledd av duktiga instruktörer är bara några av de aktiviteter som erbjuds på Royal Caribbeans fartyg. Det är också värt att kolla in de olika utflykter man kan göra när båten ligger i hamn. Du väljer själv bland de många alternativen. 

   

Tack vare vår prisbelönta barn- och ungdomsklubb Adventure Ocean blir kryssningssemestern lika rolig för barnen som för de vuxna

   

Tillhör du dem som bara måste köra ett rejält träningspass, eller tio, under semestern? Ja, då har vi självklart något för dig också. 

En lugn joggingtur i solen längs löparbanan som sträcker sig runt hela fartyget är för många den perfekta starten på dagen. Vi har också många olika träningsmaskiner och gruppträningspass. 


Tro det eller ej. Du skulle inte ha kunnat ordna det bättre själv. Vi kallar det cruisekontroll. 

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)