arrow_drop_up

Kryssning – perfekt för barnen

Det krävs en del för att en familjesemester ska bli lyckad och det är många resor som inte lämpar sig för barn. Trodde du att kryssningar bara var något för vuxna?

Vi på Royal Caribbean ser till att skratt går hand i hand med oförglömliga upplevelser ombord på våra fartyg. Spel, arrangemang och aktiviteter pågår runtom på båten under hela dagen och in på småtimmarna. Tack vare vår prisbelönta barn- och ungdomsklubb Adventure Ocean blir en kryssningssemester med oss lika trevlig för barn som för vuxna.

/upload/RCI_LB_Liberty_splashaway_bay-1600x900-1.jpg

Vad är egentligen Adventure Ocean?

Adventure Ocean är en kostnadsfri barn- och ungdomsklubb som arrangerar gratis aktiviteter för alla barn och ungdomar mellan 3 och 17 år. Du kan känna dig trygg när du lämnar barnen hos vår personal eftersom alla ansvariga på Adventure Ocean har relevant utbildning eller erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Med andra ord är personalen väl lämpad att ta hand om dina barn.

/upload/RCI_Oasis_Vitality_Spa_1600x900-1.jpg

Perfekt för barnen - perfekt för foräldrärna
För de allra minsta finns Aqua Babies och Aqua Tots. Där måste föräldrarna vara med under aktiviteterna. Vill ni ha lite vuxentid? Inga problem. Vi erbjuder nämligen barnvakt om ni vill ha lite tid för er själva. Då tillkommer dock en extra kostnad. 

/upload/RCI_OA_AdventureOcean_1600x900-3.jpg

Kryssning för hela familjen
Ingenting är så roligt och samtidigt bekvämt som att åka på kryssning med hela familjen. Efter en kryssning med Royal Caribbean kommer familjesemestern aldrig bli sig lik. Hos oss kommer ni att göra en massa skoj tillsammans och få minnen för livet. Och det är väl sällan fel?

Säkerheten i första hand

Du behöver inte bekymra dig över säkerheten ombord. Under de första timmarna ombord får alla säkerhetsinformation. På så sätt säkerställer vi att alla vet vad de ska göra och vart de ska gå vid en eventuell evakuering. En viktig del av säkerhetsrutinerna är att säkerställa att alla barn som tas till säkerhetsstationen återförenas med sina föräldrar. Om ni har otur och skulle behöva medicinsk hjälp finns det alltid kvalificerad vårdpersonal ombord.


Kortfattad praktisk info

Det finns flera aktiviteter för barn och unga i alla åldrar, men i vissa fall finns det restriktioner gällande exempelvis ålder och längd. Mer information om detta finns i det kryssningsprogram som levereras till hytterna varje kväll.

Viktigt att komma ihåg! Av säkerhetsskäl får endast barn som är minst sex månader resa med oss. Alla under 21 år ska bo i hytten intill eller mitt emot föräldrarnas hytt. Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)