arrow_drop_up

Kryssning till Karibiens öar

Drömmer du om en semester där du kan ligga på en paradisstrand i soliga Karibien? På en Karibienkryssning får du uppleva flera fantastiska öar på en och samma resa. Det finns många öpärlor att välja mellan och visst kan det vara svårt att veta vilken kryssningsrutt du ska välja. Vi hjälper dig på traven med en liten presentation av olika karibiska öar. 


/upload/RCI_CocoCay_BalloonView_NY-PerfectDay.jpg

NYHET!  CocoCay, Bahamas – vår egen äventyrsö!
Vi presenterar Perfect Day på CocoCay, Bahamas. Vår fantastiska äventyrsö, som är en blandning av «Thrill and Chill», är färdig hösten 2019. Här finner du oändligt med nya och spännande aktiviteter för både stora och små. Flera av dem finns säkert på många äventyrares «Bucket List». I hamnen av CocoCay möts du av karibisk musik och färgglada byggnader. Här står upplevelserna i rad! Thrill Waterpark har bland annat Nordamerikas högsta vattenrutchbana, luftballongen Up and Away tar dig 138 meter upp i luften, swisha nerför en 488 meter lång zipline, vattenrutchbanor, klätterställningar och pooler. Roa dig av hjärtans lust en hel dag! Utforska Perfect Day!


/upload/SanJuan_PuertoRico_1.jpg

San Juan, Puerto Rico
Puerto Rico blev upptäckt av Christofer Colombus 1493. Officiellt tillhör landet USA men det spanska arvet är tydligt och genomsyrar denna fantastiska plats som bjuder på både regnskog, vackra stränder, världens längsta zipline och den pulserande huvudstaden San Juan, där våra fartyg lägger till. Kryssningsperiod: Året runt.


/upload/CharlotteAmalie_StThomas_1.jpg

St. Thomas
Denna gröna lilla ö, som tillhör Brittiska Jungruöarna, är det närmaste vi kommer de nordiska skärgårdsöarna - i Karibien. Här har nämligen danskarna regerat och än i dag är vägskyltarna på både danska och engelska!  St Thomas bjuder på en intressant historia, höga gröna berg och vita stränder. Gillar du shopping så finns flera exklusiva butiker där priserna är upp till 60 % lägre än på det amerikanska fastlandet. Våra kryssningsfartyg lägger till i Charlotte Amalie på sydsidan av ön.
Kryssningsperiod: Året runt.


/upload/Tortola_BritiskeJomfruoyene_3.jpg

Tortola
Den största ön som ingår i Brittiska Jungruöarna. Naturen är fantastisk - både i och ovan vatten! Upptäck vackra korallrev, spännande grottor, majestätiska stenformationer och grön, frodig natur. Dessutom läckra gourmetrestauranger, spännande butiker och charmiga konstnärliga byar. Du hittar allt detta på bekvämt avstånd från hamnen.
Kryssningsperiod: Året runt. 


/upload/StCroix_DeAmerikanskeJomfruoyene_2.jpg

St. Croix
St. Croix är den största ön som ingår i Amerikanska Jungruöarna. Ön har två helt olika naturlandskap, med på en östra delen framförallt sand och sten medan den västra bjuder på något som bäst kan karaktäriseras som frodig regnskog. Här anas nordiska vingslag med bevarad arkitektur från den danska kolonialtiden. Detta är extra tydligt i huvudstaden Christianssted, som en gång i tiden även var de Amerikanska Jungfruöarnas huvudstad. Strosa runt och njut av de mäktiga regeringsbyggnader och färggranna trevåningshus med vackra balkonger.
Kryssningsperiod: Året runt. 


/upload/Philipsburg_StMaarten_3.jpg

St. Maarten
St. Maarten är uppdelat mellan två länder: Nederländerna och Frankrike (varav ön på den franska delen heter St. Martin). Våra fartyg lägger till i den nederländska huvudstaden Philipsburg som bjuder på både kilometerlång strand och ett dignande shoppingutbud, inklusive internationella exklusiva varumärken. St. Maarten kallas "One Happy Island", här är det lätt att trivas i den vänliga atmosfären och med en mängd fantastiska stränder att välja mellan. En av de mest kända är Maho Beach där flygplanen kommer in för landning och lyfter från den internationella flygplatsen. 


/upload/StJohns_Antigua_3.jpg

St. John´s, Antigua
St. John's är den livliga huvudstaden på Antigua. Här finner du ett fascinerande myller av smala vindlande gator som sträcker sig upp mot de silverglittrande spirorna på St. John's katedral. Kryssningsfartygen lägger till mitt i staden där du har ett stort urval av barer och caféer. Strax utanför staden finns flera riktigt läckra stränder med turkostblått vatten till den vita sanden. 


/upload/Falmouth_Jamaica_1.jpg

Jamaica, Falmouth
Landet som många förknippar med den svängiga reggaemusiken. Jamaica är avslappnat och här finner du några av världens vackraste stränder och dessutom sevärdheter i världsklass. Denna gröna och vackra plats passar perfekt för hela familjen, och du kan göra allt från att dyka, besöka det kända vattenfallet Dunn´s River Falls och stiga in i reggaens fader Bob Marleys hus. Våra fartyg ankommer hamnstaden Falmouth som ligger på den nordvästra delen av Jamaica.
Kryssningsperiod: Året runt.


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)