arrow_drop_up

Vi presenterar Perfect Day på CocoCay, Bahamas. Vår fantastiska äventyrsö, som är en blandning av «Thrill and Chill», är färdig maj 2019. Här finner du oändligt med nya och spännande aktiviteter för både stora och små.

Perfect Day på CocoCay

På CocoCay står står upplevelserna i rad! Thrill Waterpark har bland annat Nordamerikas högsta vattenrutchbana, luftballongen Up and Away tar dig 138 meter upp i luften, swisha nerför en 488 meter lång zipline, vattenrutchbanor, klätterställningar och pooler. Roa dig av hjärtans lust en hel dag! Vill du bara njuta av en avkopplande dag i solen? På Coco Beach Club får du en smak av Bora Bora i en privat cabana på stranden och bad i Bahamas turkosa vatten. I tillägg finns flera härliga färskvattenpooler, volleybollbana, Beach Clubs och flera fantastiska stränder att välja mellan.


Upplev en Perfect Day på CocoCay – endast med Royal Caribbean!

/upload/ThrillWaterpark_1600x900px.jpg

Thrill WaterparkSM

Vattenparken ligger i hjärtat av destinationen The Perfect Day och erbjuder aktiviteter som Daredvils Tower Nordamerikas högsta vattenrutchbana, luftballongen Up and Away tar dig 138 meter upp i luften, swisha nerför en 488 meter lång zipline, vattenrutchbanor, klätterställningar och pooler. Roa dig av hjärtans lust en hel dag!

/upload/CocoBeachClub_1600x900px.jpg

Coco Beach ClubSM

För den som önskar att toppa ”Den perfekta dagen”, rekommenderas exklusiva Coco Beach Club. Här kan gästerna reservera unika ”overwater cabanas”. Med vattenrutchkanor och privat butler, har gästerna allt de behöver i några timmar av total lyx.

/upload/UpUpandAway_1600x900px.jpg

Up Up and Away

Adrenalinkick och fantastisk utsikt från Bahamas högsta punkt! Känn brisen när du svävar 138 meter upp i luften i en heliumballong.

/upload/OasisLagoon_1600x900px-.jpg

Oasis LagoonSM

Upplev alla olika små vikar i Karibiens största färskvattenpool: Oasis Lagoon. Tillbringa tid med familjen, njut av en cocktail i goda vänners lag eller koppla av i din privata cabana ovanför vatten. I den läckra swim up-baren kan du njuta en kall Coco Loco före du tar en simtur till en av de öarna och kopplar av.

/upload/HarboursideDining_1600x900px-.jpg

Harbourside DiningSM

Här finner du "Captain Jack´s" och "Skippers Grill" med välsmakande mat och dryck efter en dag i solen. Livemusik och en härlig atmosfär gör Harbourside Drinks&Dining till den perfekta platsen för en svalkande öl eller cocktail. Och vad sägs om läckra kycklingrätter från grillen, saftiga burgare, tacos och mycket mer. Avsluta med något sött, som en nybakad Brownie eller fräscha frukter.

/upload/SplashAwayBay_1600x900px.jpg

Splashaway BaySM

Den största och roligaste vattenparken till havs, har kommit till CocoCay. I barnens vatteneldorado finns fontäner, pooler, vattenkanoner, fem vattenrutchkanor och annat skoj!

/upload/Galleon_1600x900px.jpg

Galleon

Från rutchbanor, interaktiva vattenkanoner, klätterträd och andra lekfulla ytor är denna vattenpark med ett ståtligt fartyg i mitten, fullmatad med spännande upplevelser för barn i alla åldrar. 

/upload/FamilyWaterFeatures_1600x900px.jpg

ZipLine

Vågar du kasta dig ut i den 488 meter långa linbanan? Här landar du med ett plask i hamnen.

/upload/SouthBeach_1600x900px.jpg

South Beach

På South Beach trivs den aktive med en rad sportaktiviteter som volleyboll, basket och fotboll, glasbottnade kajaker och ”zorbing”, där du rullar runt i ett luftfyllt, genomskinligt klot av plast. Här finns i tillägg tre barer: South Beach Bar, Sandtrap Bar och Floating Bar.

/upload/ChillIsland_1600x900px.jpg

Chill IslandSM

Föredrar du en lugn avkopplande så finns gott om möjligher att njuta av läckra sandstränder och kristallklart tropiskt vatten. Direkt på stranden hittar du Chill Grill där du kan njuta av utsökta grillrätter.

/upload/PerfectDayatCocoCay_1600x900px.jpg

Våra bästa fartyg besöker Perfect Day på CocoCay 

  • Symphony of the Seas
  • Harmony of the Seas
  • Allure of the Seas
  • Anthem of the Seas
  • Adventure of the Seas
  • Navigator of the Seas
  • Grandour of the Seas
  • Rhapsody of the Seas
  • Mariner of the Seas

Images and messaging for Perfect Day at CocoCay reflect current design concepts and may include artistic renderings. All destination features and experiences, and related delivery timing for these features, are currently in development and are subject to change without notice. Perfect Day and CocoCay are trademarks of Royal Caribbean.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)