arrow_drop_up

Aktiviteter på CocoCay

CocoCay är semesterön som kommer att förändra din syn på hur mycket man kan uppleva på en enda dag! Här får du den perfekta strandsemestern, den ultimata badupplevelsen och den roligaste nöjesparken – allt på en och samma ö. En upplevelse för livet!

/upload/ThrillWaterpark_1600x900px_new-1.jpg

Thrill WaterparkSM

I Thrill WaterparkSM hittar du Nordamerikas högsta vattenrutschbana, en nära halv kilometer lång zipline och mängder av härliga pooler. Här är det bara att hoppa i plurret!


(avgift tillkommer)

/upload/CocoBeachClub_1600x900px_new-1.jpg

Coco Beach ClubSM

Längtar du efter en avkopplande dag på CocoCay? På Coco Beach ClubSM kan du hyra din egen ”overwater cabana”, med hängmatta över vattnet, vattenrutschbana och din egen butler som ser till att du har allt du behöver för några timmars total lyx. Här kan du koppla av och ta ett dopp i Bahamas kristallklara, turkosa vatten medan resten av familjen roar sig med mer actionfyllda upplevelser. Vad mer kan du önska dig?

(öppnar december 2019, avgift tillkommer)

/upload/UpUpandAway_1600x900px_new.jpg

Up Up and Away

Är du typen som älskar höga höjder? Känn brisen från Bahamas högsta punkt när du svävar 138 meter över CocoCay i en heliumballong!

(avgift tillkommer)

/upload/SplashAwayBay_1600x900px_new.jpg

Splashaway BaySM

Det största och roligaste äventyrsbadet till havs har kommit till CocoCay. I barnens vatteneldorado finns fontäner, pooler, vattenkanoner och hela fem vattenrutschkanor, så att alla badglada barn (och vuxna) kan svalka sig i värmen

(avgift tillkommer)

/upload/SouthBeach_1600x900px_new.jpg

South Beach

South Beach är stället för dig som gillar sportaktiviteter som volleyboll, basket, fotboll och Stand-up-Paddeling. Missa inte att ta en tur i en kajak med glasbotten. Ett annat måste är ”zorbing”, där du rullar runt i ett luftfyllt, genomskinligt klot av plast. På South Beach kan du också delta på olika fitnesspass.

(inträde ingår)

/upload/ChillIsland_1600x900px.jpg

Chill IslandSM

Föredrar du lugn och avkoppling så finns det gott om möjligheter att njuta av tropiska sandstränder och det kristallklara vattnet som omger CocoCay. Mitt på stranden hittar du Chill Grill där du kan njuta av utsökta grillrätter.

(ingår)

/upload/OasisLagoon_1600x900px_new.jpg

Oasis LagoonSM

Upplev Karibiens största swimmingpool – Oasis LagoonTM. Här kan du umgås med familjen, njuta av en cocktail i goda vänners lag eller bara koppla av under ett parasoll på stranden. I Swim up-baren kan du svalka dig med en kall Coco Loco innan du simmar vidare till någon av de tre öarna.

(inträde ingår)

/upload/HarboursideDining_1600x900px_new.jpg

Harbourside DiningSM

Välkommen till Harbourside Dining. Här kan du avnjuta en härlig taco med guacamole, läckra kycklingrätter direkt från grillen eller varför inte en saftig burgare? Avsluta måltiden med en nybakad brownie eller färsk frukt.

(ingår)

/upload/PerfectDayatCocoCay_1600x900px_new.jpg

Följande kryssningsfartyg seglar till CocoCay: 

  • Symphony of the Seas
  • Harmony of the Seas
  • Allure of the Seas
  • Anthem of the Seas
  • Adventure of the Seas
  • Navigator of the Seas
  • Grandour of the Seas
  • Rhapsody of the Seas
  • Mariner of the Seas
Perfect Day på CocoCay är under uppbyggnad. Bilder och information om ön återspeglar aktuella designkoncept och kan innehålla konstnärliga återgivningar. Alla attraktioner och upplevelser på ön och tillhörande information om öppningsdatum är under utveckling och kan ändras utan föregående meddelande. Perfect Day på CocoCay är ett varumärke som tillhör Royal Caribbean.
Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)