arrow_drop_up

Symphony of the Seas - världens största kryssningsfartyg

Upplev fantastiska Symphony of the Seas® med ett enormt utbud av faciliteter, aktiviteter, restauranger, barer och fina hytter. Fartyget är som en stad fullmatad med upplevelser för alla oavsett ålder och önskemål. Du bor på ett flytande hotell och får en unik kombination av sol- och badsemester, citysemester och upplevelsesemester i ett. Och du behöver bara packa upp resväskan en gång! Symphony of the Seas® är som en nöjespark med aktiviteter som en rutchkana nerför 10 däck, surfsimulator, zipline nio däck ovan mark, klättervägg och ishall. Vill du ta det lugnare finns grönskande Central Park, det lugna poolområdet Solarium med åldersgräns 16 år och ett härligt spa. 

/upload/Hairspray_1600x900px_preview.jpeg

Show och underhållning i världsklass

Vi lovar att du kommer bli imponerad! I den stora teatern får du uppleva den fantastiska Broadwayshowen Hairspray, i en fullskalig produktion med 25-manna ensamble och levande orkester. I AquaTheatre möts vatten och imponerande akrobatik med stunthopp från olympisk nivå som får hela publiken att hålla andan. I Studio B presenterar professionella konståkare i glittrande kostymer fantastiska piruetter och lyft. Dessutom bjuder Symphony of the Seas på tre helt nya Royal Caribbean-produktioner som garanterat låter skrattmusklerna träna. 

/upload/RCI_AN_CSDec2015_Wonderland_Lamb_1600x900-2.jpg

En värld av spännande smaker

Flera restauranger och caféer ingår i kryssningens pris: huvudrestaurangen (à la carte), Boardwalk Doghouse, Sorrento's, Park Café, Windjammer (buffé), Solarium Bistro, Vitality Café och Café Promenade. Ombord finns också specialrestauranger som är mot avgift och därefter väljer du fritt från menyn. Dessa är köttrestaurang Chops Grille, Jamie´s Italian,  Izumi (sushi), den lekfulla Wonderland, gourmetrestaurang 150 Central Park, Johnny Rockets med saftiga burgare, Coastal Kitchen, Hooked Seafood, El Loco Fresh (mexikansk), Playmakers Sports Bar och Vintages (tapas).

/upload/RCI_yoga_1600x900.jpg

Håll formen även på semestern 

Varför inte börja dagen med en mjukgörande yoga, ett svettigt spinningpass eller ett pass i gymmet. På däck 5 kan du ta en, eller varför inte flera rundor på den 670 meter långa löparbanan. Träningsutbudet ombord är stort och varierande. På den 12 meter höga klätterväggen i aktern på fartyget får du en fantastisk utsikt - om du vågar. Vill du koppla av med härliga behandlingar som massage, pedikyr, aromaterapi och annat så finns ett stort spa ombord. Skäm bort din kära - eller varför inte dig själv! 

/upload/RCL_SY_Central_Park_1600x900px-1.jpg

Central Park
I centrum av fartyget hittar du Central Park®, en miniatyr av New York's fantastiska parkområde. Här har vi skapat en äkta utomhusmiljö med frodiga tropiska områden, trivsamma samlingsplatser och uteservering, butiker, konstgallerier och underhållning. Njut av en god frukost, en läcker lunch eller bara en kopp kaffe och få den äkta och härliga parkkänslan långt ute till havs. 

/upload/RCL_SY_LoftSuite_1600x900px_1.jpg

Välj en svit när du ska unna dig lite extra lyx

Vårt svitprogram har tre olika nivåer: Star Class, Sky Class och Sea Class. Svitkonceptet ger även den mest kräsna gäst möjlighet att ta sin kryssningsupplevelse till helt nya höjder. Sängkläder i egyptisk bomull, lyxiga madrasser, exklusiva badrumsartiklar, snittblommor i hytten, tillgång till exklusiv svitelounge och svitrestaurang, WiFi och mycket mer. I Star Class ingår också personlig butler och All Inclusive med dryckespaket. 


/upload/RCL_SY_Ultimate_Abyss_1600x900px_1-3.jpg

Spektakulära aktiviteter för alla åldrar

Höjdpunkterna ombord är bland annat vattenrutchbanorna Perfect Storm och rutchkanan Ultimate Abyss - den högsta rutchkanan till havs. Här åker du 10 däck ner - om du vågar! Andra adrenalinfyllda aktiviteter ombord är klättervägg, surfsimulator FlowRider och zipline. I barnens badland Splashaway Bay är färgglada vattenrutchbanor, vattenkanoner och fontäner. Här är också fartygets stora vattenhink - vågar du vara under när den snurrar runt? 

Höjdpunkter ombord på Symphony of the Seas

 • Central Park - grönskande park utomhus med hela 10 600 växter och träd, restauranger och shopping
 • Ultimate Abyss - världens längsta rutchkana till havs får en ny tvist på Symphony of the Seas*
 • Perfect Storm – tre supercoola vattenrutchbanor*
 • Splashaway Bay – barnsligt rolig vattenpark för alla barn*
 • Zip Line*, 2 stora klätterväggar, ishall*, 2 surfsimulator Flowrider*, stor basketplan* samt minigolf*
 • Aqua Theater – utomhus amfiteater med imponerande sim- och stuntshow*
 • Broadwayshow Hairspray*
 • Imponerande restauranger, bl. a Jamies ItalianJohnny Rockets, Wonderland och nyheten Hooked Seafood
 • Starbucks, Ben & Jerry`s och nyheten Sugar Beach
 • Bionic Bar – robotbartenders serverar fräscha drinkar!
 • Egen svitklass – stora härliga sviter med exklusiva fördelar
 • VOOM - världens snabbaste internet till havs. Streama, surfa och dela!
  * ingår i kryssningens pris!


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)