arrow_drop_up

Sa du att allt ingår?

Det är en sak att betala för flyg och övernattning i förväg, en annan sak är att betala för själva vistelsen. Du ska ju trots allt ha det lite extra bra på semestern.

/upload/RCI_OA_Suite_1600x900-1.jpg

Mat, dryck, transporter, aktiviteter och underhållning hör till det man vanligtvis lägger mest pengar på när man till slut kommit iväg på den efterlängtade semestern. Solstolar och dricks är inte att förglömma. Det blir ofta lite dyrare än vi räknat med, men det är ju trots allt semester.

När du bokar en resa med Royal Caribbean får du inte bara tak över huvudet. Du bokar hela paketet, där allt ingår. Plus lite till. Med andra ord: Allt du behöver för att njuta av en härlig semester är redan inkluderat i biljetten. Observera: läsk, alkoholhaltiga drycker, specialkaffe etc ingår inte i kryssningens pris. Detta kan du enkelt inkludera genom att beställa ett dryckespaket före avresa, så blir det ännu mindre att tänka på när du kommer ombord. 

/upload/RCL_Balcony_Suites_1600x900-1.jpg

Mellom-mellommåltid
Njut av otaliga materbjudanden under vistelsen. Från enkla tilltugg till gourmetmiddagar. Vad du än önskar dig så hittar du det på våra båtar. Du kan till och med få frukosten levererad till hytten vid valfri tidpunkt. Det bästa av allt? De allra flesta matställena serverar mat som ingår i priset. Ni behöver inte tänka på att dela på notan eller ge dricks. Ät vilken mat du vill dygnet runt. Du kan till och med lägga in ett mellan-mellanmål.

På våra specialrestauranger kan du även få det lilla extra mot ett pristillägg. Du behöver inte tänka på hur du ska betala. Ombord läggs nämligen alla tilläggsköp automatiskt på ditt personliga seapass, som i sin tur belastar det kreditkort du uppgivit vid incheckningen.

/upload/RCI_HM_aqua_theater_family_1600x900-1.jpg

Underhållning och aktiviteter
Under kryssningen får du ta del av ett varierat utbud av underhållning, både dag- och kvällstid, och allt ingår i priset. Allt från Broadwaymusikaler, simhoppsuppvisning, stand up och isshow till kasinospel och karaoke. Och då talar vi om lysande fullskaliga produktioner varje dag. 

Här finns exempelvis klättervägg, Zipline och skridskobana om du vill hålla dig aktiv. Vi erbjuder även träningscenter med cyklar, löpband, träningsmaskiner och ett antal gruppträningspass.

  

Aktiviteter och underhållning för alla

   

För att en familjesemester ska bli lyckad måste barnen ha det bra. Det tycker vi är viktigt och har därför utformat ett Adventure Ocean-program för barn i alla åldrar. Här finns det alltid spännande saker att göra hela dagarna. Behöver vi ens nämna det? Allt ingår.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)