arrow_drop_up

Vi kan kryssningar! Låt oss hjälpa dig

PLANERA DIN KRYSSNING MED VÅRA KRYSSNINGSEXPERTER.

Vare sig du önskar utforska Karibiens exotiska öar, medelhavets många spännande städer eller Alaskas spektakulära natur, har våra kryssningsexperter kunskapen som ska till för att du ska få den perfekta upplevelsen anpassat till just dig. Ring oss i dag så hittar vi din drömsemester tillsammans: 0200 88 0155


Vi har tänkt på detaljerna, så att du slipper göra det!

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Destinationer anpassat till dina önskemål och behov

Royal Caribbean erbjuder kryssningar över hela världen. Våra kryssningsexperter har bra kunskap om våra destinationer och kan hjälpa dig att hitta den perfekta resrutten. Med personlig vägledning gör de valen så mycket enklare för dig.

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Flyg och transfer

Låt oss göra det enkelt för dig. Våra kryssningsexperter kan sy ihop ett färdigt paket. Med flyg som tar dig fram i tid och transport till och från hamnen så att du kan du fokusera på att slappna av och njuta av din semester.

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Vilket fartyg och vilken hyttkategori passar dig

Ofta kan det vara svårt att bestämma sig för vilket fartyg man ska välja och vilken hyttkategori som passar bäst. Våra kryssningsexperter vet allt som är värt att veta om våra fartyg och kan hjälpa dig att hitta den hytt som passar bäst till just dig och ditt ressällskap.

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Bra stämning och trevlig upplevelse

Vare sig du är klar till att boka eller bara önskar få information och inspiration; våra kryssningsexperter lovar dig ett trevligt och informativt samtal. Vi vet att planering av semestern är en del av det roliga

Ring oss idag så hittar vi din drömsemester tillsammans: 0200 88 0155

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)