Om Royal Caribbean

Om Royal Caribbean Cruises Ltd.
RCL Cruises Ltd. är ett norsk-amerikanskt rederi som driver Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises, CDF Croisieres de France och 50% av TUI Cruises. Rederiet har 42 fartyg i drift, och fem under konstruktion. RCL Cruises Ltd. är registrerat på börserna i New York och har huvudkontor i Miami, Florida.  I Norden finns kontor  i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. 

Världens mest innovativa och största fartyg i nästan 50 år
Inom enskilt Royal Caribbean International finns 25 fartyg som tillsammans reser till mer än 270 destinationer i 72 länder och på sex kontinenter. Rederiet grundades 1969 och har i snart 50 år erbjudit de mest innovativa och största kryssningsfartygen, spännande och populära destinationer och den uppmärksamma service som vi kallar “Gold Anchor Service”. 

Rekordvinnare i resebranschens pris, Grand Travel Award
Royal Caribbean har vunnit resebranschens pris, Grand Travel Award 23 gånger (av 26 möjliga). Rederiet är ledande inom utvecklingen av innovativa fartyg. I flottan finns sju fartygsklasser. I den största, Oasis-klassen ingår världens största fartyg, Symphony of the Seas (2018). Läs mer om våra fartyg här.  

Vårt miljöarbete och partnerskap med WWF
Vi på Royal Caribbean Cruises Ltd älskar havet. Vi är djupt engagerade i att skydda både miljön och de samhällen där vi är verksamma. Läs mer om vårt vårt miljöarbete och partnerskap med Världsnaturfonden (WWF)

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)