arrow_drop_up

Kryssning i Karibien

Rean startar nu!

Det har aldrig varit ett bättre tillfälle att boka din drömsemester än nu!

Gör dig redo att starta året på ett äkta karibiskt vis, med oförglömliga äventyr. Från Miami till Bahamas – vi tar dig med på en resa till de mest ikoniska platserna i Karibien.

Är det första gången du funderar på att åka på kryssning? Låt oss berätta lite om det vi oftast får frågor om!

 

Vad innebär egentligen «all inclusive»? 
Kanske har du fått oväntade kostnader på tidigare resor? När du beställer en kryssning med Royal Caribbean ingår allt du behöver för en välförtjänt semester; hytt, alla måltider, aktiviteter och underhållning med spektakulära shower – varje dag. Utöver det finns ytterligare alternativ, t ex exotiska utflykter och specialrestauranger som du kan planera inför och boka innan du reser iväg.

 

Vad gör man på en kryssning? 
Det korta svaret är: vad du vill! Ombord kan du njuta av solterrassen, poolområdet, SPA, gymmet, gå på Brodway-show och annan underhållning. Dessutom finns det speciella aktiviteter för barnen. Så du väljer själv om du vill vara social och aktiv eller dra dig undan med en bok eller serie. Kanske bara njuta av lugnet och utsikten från din hytt eller balkong?

 

Vakna upp till nya destinationer 

Om du åker på kryssning till underbara Karibien är det du som väljer om du vill njuta av kritvita stränder och turkost vatten, eller utforska nya städer, besöka charmiga byar med lokala varor, kultur och mat. Royal Caribbean hjälper dig att hitta det som passar just dig bäst, så att du får ut mesta möjliga av din resa.


Boka drömsemestern nu och ta del av vår stora rea innan det är för sent:

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)