close
arrow_drop_up

Nu - Familjepriser i Medelhavet!

Familjepriser på alla kryssningar i Medelhavet 2018 och 2019!

Just nu betalar du halva priset för person 3 och 4 i samma hytt på en kryssning i Medelhavet. Rabatten gäller både barn och vuxna, oavsett ålder.
Dessutom är WiFi inkluderat!

Upplev Medelhavet på ett femstjärnigt hotell. Allt ingår*

    

På en kryssning med Royal Caribbean får du upptäcka några av världens vackraste destinationer. I Medelhavet kan du välja mellan spännande avresehamnar som Barcelona, Rom och Venedig. Från Barcelona seglar världens största kryssningsfartyg, Symphony of the Seas. Ombord kan du uppleva häftiga aktiviteter, smakrika måltider, professionell underhållning och boende i toppklass. På en kryssning får du inte bara en semester och på en kryssning med Royal Caribbean får du minnen för livet.

      

Vi har tänkt på allt. Vi kallar det cruise control.

 


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)